blob-001

Meer over online

Meer over online…

Een website die werkt, pijlsnel is, betrouwbaar en up-to-date. Technisch maar ook voor je bezoekers en/of klanten. Dat is wat je wilt. Daar komt wel het een en ander bij kijken. Internet gaat snel, heel snel, dus kennis van zaken is belangrijk. En dat hebben wij. En wij zijn gewoon bereikbaar en nemen de telefoon aan 😉

Wij werken alleen op onze eigen full-dedicated en -managed servers. Mede hierdoor kunnen wij de hoogste snelheid garanderen omdat er geen rotzooi van anderen op onze servers aanwezig is zoals mogelijke scripts en dergelijke.

Wij werken alleen op onze eigen full-dedicated en -managed servers.  Omdat wij exact weten wat daar allemaal op staat is alleen daarom al de serveromgeving veel veiliger dan bijvoorbeeld een shared hosting omgeving of een virtual server. Daarnaast draaien wij met onze eigen firewalls en monitoren onze servers en diensten continu. Ook een voordeel is dat wij direct actie kunnen ondernemen op de server zonder een vervelend ticketsysteem van een serverbeheerder waar je soms wel 48 uur op een reactie moet wachten.

Daarmee onderscheid je jezelf van de massa. Identiteit, herkenbaarheid en merkbeleving zijn van het grootste belang als je wilt scoren. Als een mak schaap de massa volgen is niet de weg naar succes.

Wij bouwen onze eigen WordPress templates. Hierdoor zijn ze lean-and-mean wat ten goed komt aan alles. Snelheid, mogelijkheden, eenvoud, gemak, updates en upgrades. Bij gratis of aangekochte templates van marktplaatsen ben je afhankelijk van de leverancier die maar al te vaak afhaakt en stopt met de doorontwikkeling van hun templates waardoor je site opeens onveilig en wellicht helemaal stopt met werken.

Wil je van een professionele service en beleving genieten dan zit je bij ons dus goed.

Onze websites zijn altijd uit te breiden met nieuwe functies. Of dit nu kleinschalige of complexe maatwerk vraagstukken zijn.

Standaard werken onze website en -shops op alle smartphones, tablets en computers. Full responsive websites waarbij het tevens mogelijk is om per device af te stemmen wat belangrijk is. Dus een Call-to-action kan op een computerscherm er wel heel anders uit moeten zien als op een mobiele telefoon.

Als er iets is waar wij mee bezig zijn dan is het wel onderhoud. Hier komt heel wat bij kijken maar daar zijn wij dan ook super goed op ingericht met onze eigen monitoring systemen. Je bent er van verzekerd dat je geniet van de laatste updates en updgrades.

Gebruikersgemak en -ervaring zijn punten die bij ons hoog op de lijst staan. Dat geldt voor zowel de site bezoeker als de site beheerder.

Leuk hoor toeters en bellen maar als ze niet bijdragen aan een betere beleving of gemak voor jouw site bezoekers kan je het waarschijnlijk beter laten. Less-is-more is dan ook een regel die we vaak toepassen en dat klinkt eenvoudiger dan het is. De kunst van het weglaten heet nu immers niet voor niks ‘kunst’.

Wil je meer weten over onze online werkzaamheden? Vraag het gerust.

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement
Zussensap Website Schagen
Klik hier voor onze privacy statement