Over ons

Waarom kiezen voor Studioviv?

Studioviv is een reclamebureau met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van vormgeving, internet en communicatie. Wij kunnen je alles bieden met betrekking tot grafische dienstverlening en behandelen ieder project als iets bijzonders. We zorgen dat jouw reclame-uitingen aansluiten bij je ideeën en wensen. Daarbij denken wij altijd mee vanuit een creatief en vakkundig oogpunt.

Meer weten over websites, hoe wij te werk gaan en onze visie is, klik dan op een van de buttons hieronder.

Onderscheidend vermogen

Wij onderscheiden ons van andere bureau’s mede doordat wij alle technische- en productkennis in eigen huis hebben.

Continu monitoren van websites

Dat houdt in dat naast concept en design wij het programmeren en continu monitoren en onderhoud van websites van onze klanten zelf verzorgen. Een groot voordeel ten opzichte van wanneer u bijvoorbeeld:

– partij A voor uw domeinnaam en hosting
– partij B voor uw e-mailoplossing
– partij C voor uw ontwerp en layout
– partij D voor onderhoud en support
– et cetera.

Wij monitoren de status van je website iedere dag, continu en werken alleen met de allernieuwste soft- en hardware. Onze servers zijn ingericht puur en alleen voor onze klanten. Daar kan geen enkele hosting- of ICT partij tegen op.

Nieuwe ontwikkelingen

Daarbij staan we open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Om je optimaal van dienst te kunnen zijn willen we graag eerst meer weten over je organisatie/concept en doelgroep. Uiteraard onder het genot van een heerlijke kopje koffie, thee of limonade net waar je van houdt.

Opsommend dus:

Wij werken alleen op onze eigen full-dedicated en -managed servers. Mede hierdoor kunnen wij de hoogste snelheid garanderen omdat er geen rotzooi van anderen op onze servers aanwezig is zoals mogelijke scripts en dergelijke.

Wij werken alleen op onze eigen full-dedicated en -managed servers.  Omdat wij exact weten wat daar allemaal op staat is alleen daarom al de serveromgeving veel veiliger dan bijvoorbeeld een shared hosting omgeving of een virtual server. Daarnaast draaien wij met onze eigen firewalls en monitoren onze servers en diensten continu. Ook een voordeel is dat wij direct actie kunnen ondernemen op de server zonder een vervelend ticketsysteem van een serverbeheerder waar je soms wel 48 uur op een reactie moet wachten.

Daarmee onderscheid je jezelf van de massa. Identiteit, herkenbaarheid en merkbeleving zijn van het grootste belang als je wilt scoren. Als een mak schaap de massa volgen is niet de weg naar succes.

Wij bouwen onze eigen WordPress templates. Hierdoor zijn ze lean-and-mean wat ten goed komt aan alles. Snelheid, mogelijkheden, eenvoud, gemak, updates en upgrades. Bij gratis of aangekochte templates van marktplaatsen ben je afhankelijk van de leverancier die maar al te vaak afhaakt en stopt met de doorontwikkeling van hun templates waardoor je site opeens onveilig en wellicht helemaal stopt met werken.

Wil je van een professionele service en beleving genieten dan zit je bij ons dus goed.

Onze websites zijn altijd uit te breiden met nieuwe functies. Of dit nu kleinschalige of complexe maatwerk vraagstukken zijn.

Standaard werken onze website en -shops op alle smartphones, tablets en computers. Full responsive websites waarbij het tevens mogelijk is om per device af te stemmen wat belangrijk is. Dus een Call-to-action kan op een computerscherm er wel heel anders uit moeten zien als op een mobiele telefoon.

Als er iets is waar wij mee bezig zijn dan is het wel onderhoud. Hier komt heel wat bij kijken maar daar zijn wij dan ook super goed op ingericht met onze eigen monitoring systemen. Je bent er van verzekerd dat je geniet van de laatste updates en updgrades.

Gebruikersgemak en -ervaring zijn punten die bij ons hoog op de lijst staan. Dat geldt voor zowel de site bezoeker als de site beheerder.

Leuk hoor toeters en bellen maar als ze niet bijdragen aan een betere beleving of gemak voor jouw site bezoekers kan je het waarschijnlijk beter laten. Less-is-more is dan ook een regel die we vaak toepassen en dat klinkt eenvoudiger dan het is. De kunst van het weglaten heet nu immers niet voor niks ‘kunst’.

Een paar van onze projecten

P.s., neem ook eens een kijkje op DODO internet. Dit is een digitaal platvorm welke wij hebben opgebouwd van waar uit wij alle online zaken organiseren zoals domeinnaamregistratie, professionele hosting, bouwen van Apps en websites, onderhoud, updates, SEO, SEA en nog veel meer.

Deze toppers staan voor je klaar!

dennis-31-73-114-158

Dennis van den Berg

Trotse eigenaar van Studioviv, creatief, perfectionistisch, muziekidioot, designer, illustrator, vader van 2 kinderen.

studioviv-icon

Madelon van Driel

Creatief, vormgever, leergierig, Indesign, Illustrator, Photoshop, sportief, spontaan, tennis, trotse moeder van 2 kids.

studioviv-icon

Bionda van den Ouden

Vormgever, illustrator, webdesign, vectors, 2D, creabea, koor, gamer, theeleut, katten, Disney.

studioviv-icon

Matyas Pronk

Gamefreak, wizzkid, relaxed, jonge god, Sketch, PHP, CSS en niet bang voor een kleine (of) grote uitdaging.

studioviv-icon

Lotte de Haan

Programmeur, front-end developer, stagiaire, warmetuuter.

studioviv-icon

Binnenkort…

Onze nieuwe collega is onderweg! Programmeur, front-end developer, sportief.

Klik hier voor onze privacy statement